Wie maakt de beste Waterzooi?



Liefst dertig Keurslagers kwamen vorige week donderdag naar Melle in de hoop de grote finale te halen van de Kristallen Kroon, de prestigieuze nationale wedstrijd van de keurslagers die dit jaar als thema kent: Waterzooi.


Elke Keurslager legde zijn eigen accenten, en het was voor de jury dan ook een aartsmoeilijke taak om drie finalisten te bepalen.

De 3 laureaten mogen morgen (dinsdag, 22 oktober) hun recept gaan klaarmaken en presenteren in het Hof van Cleve in Kruishoutem.

Onder andere topchefs Michaël Vrijmoed, Guy Van Cauteren, Patrick”Naudts”  en diverse smaakmakers uit de voedingswereld proeven er onder leiding van Peter Goossens de gerechten van de 3 laureaten die na de voorselectie overbleven.


De finalisten zijn : Ortwin en Patricia uit Veurne, Danny en Inge uit Merelbeke en Keurslager Celens uit Westmalle.

Afwachten wie er morgen mag pronken met de Kristallen kroon. Wij duimen alvast voor Keurslager Celens uit Westmalle.