Nieuwe afleveringen #deKempenbeweegt vanaf 3 meiVanaf 3 mei kan je op RTV kijken naar nieuwe afleveringen van het populaire bewegingsprogramma #deKempenbeweegt. Bovendien tonen de coaches vanaf dan samen de oefeningen: Marjan al staande, Jim meestal zittend op een stoel. Op die manier beweegt iedereen op eigen niveau. In juni worden de afleveringen herhaald.

#deKempenbeweegt is elke werkdag te zien op RTV, om 10.30 en 15 uur. Coaches Marjan Kuppens en Jim Vancampfort doen oefeningen voor en geven tips om voldoende te (blijven) bewegen.

Nieuwe opnames, nieuwe aanpak

Vanaf 3 mei toont RTV nieuwe afleveringen van #deKempenbeweegt. De opnames hiervoor lopen volop. De coaches kiezen in deze nieuwe afleveringen voor een andere aanpak. Vanaf nu tonen Marjan en Jim samen de oefeningen: Marjan al staande, Jim meestal zittend op een stoel. Soms toont de ene al staande de makkelijkste uitvoering en de andere staande de intensievere oefening. Zo zie je meteen hoe je een oefening kan aanpassen aan je eigen niveau of mogelijkheden. Dit maakt het programma extra laagdrempelig en nóg toegankelijker.