Liefs uit MooiMol: heel de maand februari in teken van valentijn


Romantiek vind je overal in onze gemeente tijdens de valentijnsmaand februari. Liefdevolle wandelingen, aangepaste menu’s bij onze horecazaken, een speciale radio-uitzending, mooie verlichting in het Centrum en beschilderde etalages. Dit is de ideale maand om wat extra liefde aan elkaar te tonen. Zie je je partner, je huisdier, je ouders of je vrienden graag? Laat dit eens zo hard zien, want valentijn is er voor iedereen!

De dienst toerisme, lokale economie en seniorenplus doen er dit jaar weer alles aan om de liefde te laten zegevieren in onze gemeente.

Lekkerliefwandeling Tijdens de maand van de liefde is ’t in Wezel te doen! Aan het begin van de lekkerliefwandeling van 4,5 kilometer ontvang je een pakket met lekkers voor onderweg. Tijdens de wandeling passeer je QR-codes waarachter leuke opdrachten schuilen. Reserveer je wandeling minstens twee werkdagen op voorhand via visitmol.be/valentijn of op de dienst toerisme, Markt 1a. Voor twee personen betaal je 15 euro.

Grote knuffelwandeling De grote knuffelwandeling is écht een must voor gezinnen en knuffelcontacten die elkaar graag zien. Je kan deze wandeling van drie kilometer vol opdrachten starten op de parking van ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71. Volg je de wandelknooppunten 1 – 77 – 78 – 89 – 77 – 1, dan kom je verschillende opdrachten tegen. Lukt het je om op het einde de laatste vraag op te lossen? Dien het antwoord in op www.visitmol.be/knuffeltocht en maak elke week kans op een grote knuffelbeer!

Pop-up Quiz Etalages Creatieveling Leslie Saurus ging aan de slag om van de etalages in het Centrum kunstwerkjes te maken. Meer dan 35 etalages kregen een liefdevolle tekst of tekening. Zoete pralines, een schitterend juweeltje, een mooi kaartje, een lekker likeurtje, … Met tal van winkels heb je keuze te over om jouw valentijn (of jezelf) met een lief cadeautje te verwennen. Op www.visitmol.be/etalagequiz vind je bovendien elke week een andere vraag die je kan oplossen aan de hand van de raamschilderingen, doe mee en win een geschenkenmand en een Mols Kadoke van 25 euro!

www.moltafeltthuis.be Op onze horecawebsite www.moltafeltthuis.be vind je een aparte valentijnspagina. Hier ontdek je de speciale valentijnsacties van onze horecazaken. Hét ideale excuus om nog eens een heerlijke afhaalmaaltijd in huis te halen. Kies je voor een romantisch ontbijt, een liefdescocktail of eerder voor een chique diner?

Radio Oud Lief Op zondag 14 februari speelt radio Mol samen met de seniorenraad van 14 tot 16 uur verzoeknummers van onze senioren en vertellen ze welke mooie verhalen hieraan vasthangen. Omdat de senioren niet fysiek kunnen samenkomen, biedt dit radioprogramma toch een manier om ‘samen’ de liefde te vieren.

Sjoekes voor Sjoekes We roepen iedereen, en vooral onze senioren, op om op valentijn om 15.30 uur allemaal samen thuis een sjoeke of eclair te eten. Zo genieten we samen van een heerlijk gebakje en zijn we toch een beetje verbonden met elkaar. Enkele bakkers maken speciale sjoekes of organiseren die dag een kortingsactie . Profiteren dus!