Kom mee winterwandelen in het Land van Playsantiën

Bijgewerkt: jan 12


Toeristisch samenwerkingsverband Land van Playsantiën lanceert een winterwandelpakket. Het pakket bevat naast vijf prachtige wandelingen doorheen Zoersel, Lille, Zandhoven, Malle en Ranst ook een heel wat lokaal lekkers.

Net zoals alle andere jaren werkt Land van Playsantiën ook in 2021 enkele prachtige winterwandelingen uit. Anders dan vorige jaren zullen wandelaars niet op een vaste dag in Malle, Zoersel, Lille, Ranst en Zandhoven kunnen wandelen met proevertjes onderweg.

De Toeristische vzw werkte een coronaproof alternatief uit waarbij geïnteresseerden via www.landvanplaysantien.be hun winterwandelpakket op voorhand kunnen bestellen.

In het pakket, dat 20 euro kost, zitten proevertjes uit alle vijf de gemeenten die deel uitmaken van het Land van Playsantiën én vijf verschillende wandelingen. Zo kunnen deelnemers zelf kiezen wanneer ze aan de koekjes, chocolaatjes en al het andere lekkers van lokale handelaars beginnen en wanneer ze al die calorieën er weer af wandelen met de uitgestippelde routes.

Wie graag een pakket bestelt, kan dat doen tot en met 24 januari via www.landvanplaysantien.be. Het pakket afhalen kan gedurende heel de maand februari op een afhaalpunt in Malle, Zoersel, Ranst, Lille of Zandhoven.