Kempische landbouwers stellen erf open voor mensen met een burn-out


Een boerderij is voor veel mensen met een burn-out dé ideale locatie om weer op krachten te komen onder begeleiding van een gespecialiseerde coach. Maar hoewel zelfs wetenschappers het hierover eens zijn, bestonden daar tot voor kort geen zorgvuldig uitgewerkte mogelijkheden voor. Het Boerenrustpunt, een project van RURANT, brengt daar verandering in. Voortaan kan je jezelf op 4 Kempische landbouwbedrijven door 7 gespecialiseerde en erkende coaches laten begeleiden.


Op www.RURANT.be/boerenrustpunt vind je, naast meer informatie over burn-out coaching op de boerderij, een korte voorstelling van alle landbouwbedrijven en de begeleiders die er actief zijn. Spreekt één van deze combinaties je aan, neem dan gerust vrijblijvend contact op met de coach die je voorkeur heeft. Die staat klaar om je te helpen of om je vrijblijvend wat meer uitleg te geven over zijn of haar werkwijze.

De kosten voor een coaching op de boerderij zijn trouwens identiek aan die voor een sessie in een praktijkruimte. Je kan opteren om slechts één sessie te volgen of om in een uitgebreid coachingstraject te stappen.