Kempense festivalopener pakt uit met meer dan 30 acts!‘Replay Festival’ viert 10de editie met $hirak, Murdock, Da Rick, Da Tweekaz en Jebroer

Net als de voorbije jaren, heeft het Herentalse ‘Replay Festival’ de primeur voor De Kempen en omstreken. Voor de 10de editie, die plaatsvindt op zaterdag 27 april, heeft organisator Jelte Lambaerts (HAP Groep) wederom een mooie verzameling topartiesten gestrikt. Dit jaar worden de bezoekers getrakteerd op een ultieme ‘best of’-editie met artiesten die hen van in het begin van het festival hebben gesteund en doorheen de jaren zijn uitgegroeid tot vaste waarden. Murdock, DJ Licious en Mark with a K zijn daar voorbeelden van, maar ook $hirak, en de Nederlandse rapper Jebroer. In totaal strikten ze meer dan 30 acts voor hun verjaardagsfeestje, dat vrijdag 26 april wordt voorafgegaan met het grootste Belgische ‘Afterwork Festival’.

Beide evenementen vinden plaats in het Herentalse Netepark.


Op www.afterworkfestival.be en www.replayfestival.be bestel je tickets, maar best tijdig en vooraf reserveren, want de belangstelling is ook nu weer erg groot.