Jazza 2020


Jazza komt terug naar Zandhoven!


Mooie jazzstemmen, saxofoons en trompetten nemen ons terug naar de jaren ‘30. Vanaf 24 januari tot 28 februari kan je elke vrijdagavond ergens in Zandhoven genieten van jazzconcerten.


Het eerste concert start vrijdag 24 januari met Trio In Bocca al Lupo in De Lindekens in Massenhoven. Hun debuut CD “Nostalgia” was een groot succes.


Op 31 januari kan je komen genieten van Les Baptistes in het Anker in Pulle. Deze groep is een Gypsy/Swingjazz kwartet uit Antwerpen.


Op 7 februari is het aan Dunja en David Thomaere in De Cruyck in Viersel. Dunja is bekend van haar deelname aan de Voice Van Vlaanderen in 2014 en eindigde zelfs tot in de finale.


Op 21 februari komt Robin Elsmoortel Trio in Hooidonk in Zandhoven. Robin studeerde aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Ze zijn ze een nieuwe lichting van jonge jazzmuzikanten.


Eindigen doen we op 28 februari met Saudade in Pniel, Pulderbos. Saudade is een kwintet dat vooral beïnvloed is door de Braziliaanse bossa. Een mix van jazz en zuiderse ritmes.