Heropstart verenigingsleven: kwb staat klaar!De dalende coronacijfers zorgen ervoor dat verenigingen stilaan kunnen heropstarten. Kwb staat met een mooie voorsprong aan de startlijn: 75 fotozoektochten lokken mensen uit hun kot voor veilige ontspanning.


Dankzij kwb kan iedereen de komende maanden genieten van zijn welverdiende zomerse vrije tijd in de eigen bruisende buurt. Op 75 plaatsen in Vlaanderen en Brussel trakteert kwb, niet toevallig voor haar 75-jarig bestaan, op prachtige zomerzoektochten in eigen buurt en bubbel.

Kwb’ers over heel Vlaanderen en Brussel keken tijdens de lockdown om zich heen en stelden vast dat ze niet bij de pakken konden blijven zitten. Om zich goed te voelen moeten mensen kunnen bewegen en elkaar ontmoeten, klonk het met eensgezinde stem. Daarom stippelden de kwb-vrijwilligers 75 zomerzoektochten uit. Zo geeft kwb mensen de kans om op een fijne maar veilige manier in hun eigen buurt te bewegen, dorps- of stadsgenoten te begroeten, een fijne bezigheid te beleven. Want ook dat is vereniging maken. 


Een overzicht van alle kwb-zoektochten in Vlaanderen en Brussel kan je vinden op www.kwb.be/zomerzoektochten.