Herentalse zaken breiden online aanbod fors uitDe Herentalse middenstand blijft niet bij de pakken zitten en wil er ook in deze coronatijden extra voor de klanten zijn. Liefst 363 inschrijvingen waren er voor de webinars (online opleidingen) Opstart of uitbouw van je webshop. Dit vertaalt zich meteen ook in een heel aantal nieuwkomers op de Herentalse shop online markt. Het volledige overzicht is te vinden op Handelshart.be, zowel wat food (takeaway/delivery) als non-food betreft.


Wie de cursussen live niet kon volgen, kan ze op een later moment volledig herbekijken. We zijn Anneke Van Loon van Paperweight bijzonder dankbaar om dit kosteloos aan te bieden, aangevuld met het pakket van Herentalse ondernemer Emma Liekens van Kommaf.


Intussen zijn kleppers als Delphine, Daan Optiek, PassePartout, Deborah’s, Monja en Showtime (om er maar een paar te noemen) ook digitaal beshopbaar. Opvallende nieuwkomers in de takeaway zijn MZE, De Mangerie, den Beiaard en Nr. 12 by Helsen dat dit weekend al volledig uitverkocht was. Dit komt bovenop het mooie online aanbod dat heel wat Herentalse zaken en resto’s al boden, te vinden op Handelshart.be/shoponline.