Fietsen en genieten in Lille en Kasterlee

De fietstocht ‘Fietsen met smaak’ trapt ondertussen zijn zevende jaar af. De basisingrediënten, fietsen en culinair genieten, blijven hetzelfde. Nieuw op het menu is de samenwerking tussen Lille en Kasterlee.


Foto: Bart van der Moeren


In 2020 werd de provincie Antwerpen uitgeroepen tot populairste fietsprovincie. “Bovendien heeft Kasterlee op culinair gebied heel wat te bieden, wat maakt dat deze tocht nog steeds een succesformule is voor een dagje sportief en culinair genieten. Gezelligheid troef met familie of vrienden,” vertelt burgemeester van Kasterlee, Ward Kennes, enthousiast.


Schepen voor toerisme van Lille Luc De Backer: “De fietstocht langs het fietsnetwerk telt ongeveer 50 kilometer, maar kan perfect ingekort worden. Kasterlee en Lille delen mooie bos- en natuurgebieden en openruimtegebied voor landbouw. In onze beide gemeenten zijn er ook enkele typische bezienswaardigheden die we graag in de kijker zetten.”

Je hebt de keuze uit maar liefst vier brasseries. De kostprijs per persoon bedraagt 36 euro (inclusief fietsplan, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert). Deelnemen is mogelijk tot en met 30 september 2021. Zin om er op uit te trekken? Reserveer dan snel jouw plaatsen bij Toerisme Kasterlee of Toerisme Lille.


Meer informatie vind je op www.genietvanlille.be en www.visitkasterlee.be.