Extra voorstellingen van 16e eeuws spektakelstuk ‘Posterloo’


Het 16e eeuws spektakelstuk ‘Posterloo’ loopt als een trein, toneelkring Ootello verkocht al meer dan 2.000 kaarten. Nog geen tickets gekocht? Waag dan nu je kans, want op vrijdag 20 maart, vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart voorziet Ootello extra voorstellingen. Reserveer je tickets via www.ootello.be.


De voorstellingen starten in de pastorie van Ezaart (Ezaart 182) en eindigen in de theaterzaal van Ootello (Ezaart 162). De voorstellingen starten stipt, dus zeker inchecken tussen 18.30 en 18.50 uur. Voor de realisatie van dit eigentijds theaterspel kan de toneelkring rekenen op de ondersteuning van het gemeentebestuur.


Posterloo

‘Posterloo’, van de hand van Kris Luyckx, speelt zich af in de 16de eeuw waarin heel Europa verstrikt raakte in een absurde godsdienstwaanzin. Het stuk verhaalt hoe de jonge Kempische abt Jaak Veltacker en zijn Molse muze Louise vechten voor meer vrijheid, verdraagzaamheid en... elkaar.

Ootello kijkt op geen inspanning om je onder te dompelen in de wereld van 500 jaar geleden en je deze woelige periode te laten herbeleven. Zoals gebruikelijk houden ook nu weer spanning, humor en drama elkaar in evenwicht in de verhaallijnen.


Tickets

Cafétheater: 20 euro. Jongeren (-18 jaar) en studenten die hun studentenkaart tonen aan de kassa betalen 16 euro.


Meer info: Toneelkring Ootello Ezaart, 014 31 81 16, www.ootello.be