Beleef de Sas4-Toren in 360°De Sas4-Toren beklimmen zit er momenteel nog even niet in, in deze moeilijke tijden van corona. Wil je je toch even in de hoogte wanen, bekijk dan de 360° beelden van de Sas4-Toren. Een uitstekend alternatief in deze bijzondere tijden.


De mooie Sas4-Toren is een ware toeristische trekpleister in de gemeente Dessel. Jaarlijks beklimmen gemiddeld 40.000 mensen de 216 treden om het prachtige uitzicht over onze blauwgroene regio te bewonderen! Niet iedereen heeft echter de mogelijkheid om de klim naar boven te doen. Om senioren, mensen met een beperking of met hoogtevrees toch de kans te geven van dit uitzicht te genieten heeft de afdeling Vrije tijd een 360°-reportage laten ontwikkelen. Deze beelden komen nu goed van pas zodat je toch kan genieten van een adembenemend uitzicht vanop 35 meter hoogte. Ervaar de 360° fotografie op verschillende manieren Op de website kan je via de volgende link www.360-tour.be/gemeentedessel/sas4toren alle beelden bekijken. Door op een infospot te klikken krijg je bovendien info over de gemeente of de toeristische troeven.

Zodra het bezoekerscentrum aan de Sas4-Toren terug open kan voor bezoekers, kan je daar door middel van een VR-bril de Sas4-Toren beklimmen, weliswaar met beide voeten op de begane grond. Heb je zelf een VR-bril, dan kan je via de volgende link thuis vanuit je luie zetel de toren beklimmen of een kijkje nemen in de speeltuin: www.360-tour.be/gemeentedessel/sas4toren/VR (voor standaard VR-brillen) www.360-tour.be/gemeentedessel/sas4toren/VR2 (voor Samsung VR-brillen)  Meer info Afdeling Vrije tijd – toerisme  Hannekestraat 1, 2480 Dessel  tel. 014 38 99 32 e-mail: toerisme@dessel.be